Skip to main content

Home

Yoga en Coach Ginny

Welkom op mijn website!

***Vanaf juli 2022 ook Coaching en Therapie***


In 2012 ben ik gestart met het geven van hatha yoga in Blixembosch. In 2014 is Yoga Ginny Studio officieel ontstaan op valentijnsdag, de dag van de liefde, liefde voor jezelf, liefde voor yoga, liefde om te delen en in het bijzonder mijn liefde voor yoga. Sinds 2021 geef ik ook yogales in Uden en in 2022 ook coaching. Ik nodig je uit om meer te weten te komen over mij en mijn manier van les geven, te lezen op mijn website.

En natuurlijk ben je welkom om een proefles te komen volgen of een orienterend coachinggesprek aan te vragen! Mail of bel me voor een afspraak!

 

   369 6966

 

 

Even voorstellen:

 

Mijn naam is Ginny Toes (1969) en met veel plezier wil ik ook voor jou hatha-yogalessen verzorgen.

G 2

Door de tijd heen heb ik verschillende soorten yogalessen gehad, voor en tijdens de zwangerschappen van mijn drie kinderen ( Felien 1996, Cezan 1998, Thibo 2001). Toen ik in 2009 weer de opkomende behoefte aan yoga kreeg, werd mij ook ineens duidelijk dat yoga mijn spirituele weg was. 

Door de yoga en mijn opleiding bij Samsara (2010-2014) merk ik dat mijn leven een positieve wending heeft gemaakt. Meer vertrouwen in mijn lichaam en een dieper vertrouwen in het leven. Bovendien heeft de yoga en het lesgeven erin, mij door een stevige burn-out geholpen en ben ik nog meer de waarde van yoga gaan inzien. Niet alleen voor mezelf een verrijking maar ook voor cursisten, dat hoor ik vaak genoeg en ik zie het ook. En die verrijking wens ik iedereen toe, vandaar dat ik graag yogales geef!

Voor mij is de filosofie van de yoga belangrijk om na te leven maar zeker ook om anderen daarmee kennis te laten maken. Het feit dat je gewoon goed bent zoals je bent en dat er geen moeten is (met je neus tussen je knieen) geeft zoveel ruimte in de geest, daardoor kun je veel meer aan van wat er op je pad komt ('so what ik kan niet met mijn neus tussen mijn knieen?'). Op de pagina Wat is yoga? beschrijf ik de filosofie wat uitgebreider. 

Ik ben in aanraking gekomen met deze filosofie in 2002 toen de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit in Eindhoven startte. Dat was een hele mooie kennismaking met de gedachtegoed die me uiteindelijk naar de yoga heeft gewezen. Ik heb daar 8 jaar dankbaar de basis gelegd van wat nu mijn levenswijze is: Yoga.

In 2021 ben ik de opleiding Non-Duale Coaching en Therapie gaan volgen bij ArtofLife. Dit omdat ik merkte dat de behoefte naar de filosofie van de yoga, de nondualiteit, toenam. De nondualiteit kan helpen, niet alleen in de yogales maar ook als je vastloopt in het dagelijkse leven: toepasbaar op én naast je matje. De coaching kan je helpen inzien dat alles er mag zijn (ook die vervelende gedachten en gevoelens) en dat jij je unieke zelf bént en blijft. Je hoeft niet te veranderen, enkel te herinneren! Hier vind je wat meer informatie, bij vragen neem gerust contact op.

Op de pagina 'Inspiratiebronnen' vind je de link naar de yogadocentenopleiding Samsara en ArtofLife.

Wens je een mooie zoektocht naar jezelf toe!

 

Voor meer informatie neem dan contact met me op via email of whatsapp

 

 

Bijscholingen die ik gevolgd heb:

2014 - de bekkenbodem (Samsara)
2014 - yoga en kanker (Samsara)

2015 - detox en yoga (Samsara)
2015 -  yoga nidra (Yoga Bindu_

2016 - yoga en non-dualiteit (Samsara)

2017 - de verdieping van pranayama (Samsara)
2017 - Yin yoga en Aplomp (Maartje van Hooft)

2019 - Yoga en Aplomp (Maartje van Hooft)

2021/2022 - Nonduale Coaching en Therapie (Art of Life)

                                                                                                                    VYN 2022 logo 500 kleur RGB