Skip to main content

Non-duale Coaching

Ik nodig je uit om samen een reis te maken naar een dieper begrip van het zelf, de wereld en de verbinding die alles doordringt. Deze vorm van coaching nodigt je uit om de weg van non-dualiteit te verkennen, geïnspireerd door de eeuwenoude wijsheid van yoga. Deze coaching is om je te begeleiden op een transformerend pad van zelfontdekking, acceptatie en innerlijke harmonie. Dit alles vanuit heelheid.

Wat is de yoga filosofie?

Non-dualiteit, in de context van yoga filosofie, verwijst naar het begrip dat alles in het universum intrinsiek verbonden is en dat scheidingen slechts illusies zijn. Deze filosofie erkent dat het zelf en het universum één geheel vormen en dat de dualiteiten van het leven, zoals goed en kwaad, licht en donker, slechts relatieve concepten zijn. Non-dualiteit nodigt ons uit om voorbij de oppervlakte te kijken en de diepere waarheid van eenheid te ervaren. 

Wat houdt het dan in? Dat is een goede vraag aangezien Non-dualiteit zich niet in woorden laat beschrijven maar misschien heb je daar al wel wat over gelezen op mijn website.
Wanneer je kiest voor non-duale coaching dan heb je al een stap in de nondualiteit gemaakt of er al van geproefd. Misschien door de yogalessen of door goede boeken zoals die van Eckart Tolle. Ook mindfulness spiegelt de basis van nondualiteit. Bij deze vorm van coaching ga je dan ook je bewustzijn daarop vergroten. Je bént helemaal oké, je hébt alleen een probleem. Dit probleem is heel serieus en beïnvloed je leven. Je bent uit balans. Samen gaan we op zoek naar je balans en naar de grond onder je voeten, naar wat er vooraf gaat aan daar waar je mee zit. Wat patronen zijn die steeds terugkomen en je krijgt meer inzicht hierin. We vergroten je vertrouwen in het leven zoals dat zich aandient.

Hoe kan non-duale coaching je helpen?

Deze  non-duale coaching biedt een unieke benadering om persoonlijke groei en welzijn te bevorderen. Ik geloof echt dat het begrip van non-dualiteit kan dienen als een krachtige kompas op je levensreis, waardoor je de volgende voordelen kunt ervaren:

  • Diepere Zelfkennis: Leer je ware aard kennen voorbij je ego en identificeer je met de oneindige, onveranderlijke kern van je wezen.
  • Innerlijke Vrede: Ontdek hoe je kunt leven in het moment, los van de strijd van dualiteiten, en vind innerlijke vrede, ongeacht de externe omstandigheden.
  • Emotionele Balans: Leer om te gaan met emoties en stress op een manier die gebaseerd is op acceptatie, begrip en mededogen.
  • Zingeving en Doel: Ontdek je diepere levensdoel en leer hoe je jouw unieke gaven kunt inzetten om bij te dragen aan de wereld.
  • Verbonden Relaties: Bouw diepere, authentieke verbindingen met anderen door te begrijpen dat we allen deel uitmaken van hetzelfde universum.

Wat houdt het in?

Gesprekken en oefeningen

De gesprekken zullen 1 a 1,5 uur duren en eens per 2 weken zijn. Vanuit openheid luister ik naar je, veiligheid biedend. Door middel van oefeningen zoals visualisaties, het doorvoelen en soms ook yogaoefeningen creëren we samen bewustzijn op wat er is, wat er speelt en wat je ermee doet. Alles vanuit open waarneming en dus zonder oordeel. De pijn mag getoond worden. Je zult merken dat het aankijken ervan, sámen, al ruimte geeft.

Beginnen

Bij het intake gesprek van maximaal een uur leggen we de basis. Voel je of de klik er is en of dit je pad is. Dit gesprek zal naar aanleiding zijn van een vragenlijst die je hebt ingevuld waarin je kort je situatie schetst. Na 3 à 5 gesprekken bekijken we of je hiermee door wilt gaan, of dit werkt voor je en dan stellen we doelen als die nog niet gesteld zijn. De gesprekken kunnen in je eigen vertrouwde omgeving plaatsvinden of bij mij aan de keukentafel.

Kosten

Het intakegesprek is gratis, wanneer je besluit door te gaan betaal je 85 euro per sessie, exclusief btw. Soms vergoed de zorgverzekering (een deel), informeer bij je zorgverzekeraar.

Neem de Eerste Stap naar Innerlijke Harmonie

Als je klaar bent om de transformerende kracht van non-dualiteit en yoga filosofie te verkennen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen voor een gratis consult. Samen kunnen we ontdekken hoe coaching jou kan helpen een diepere verbinding te leggen met jezelf, anderen en de wereld om je heen. Maak de keuze om innerlijke harmonie te ervaren en laat me je begeleiden op deze reis van zelfontdekking.

 

Non-duale Coaching